Топ 20 подаръци за сватба

Топ 20 подаръци за сватба

Идва сватбата на ваш приятел, а вие все още не сте решили, какъв подарък да му вземете. Не се тревожете, тъй като тук ще ви дадем топ 20 подаръци за сватба, от които да изберете, за да зарадвате младоженците. Имайте предвид, че сватбеният подарък, трябва да е специален, ако искате да направите добро впечатление, ето защо прегледайте внимателни предложенията ни.

20 – Бижута

Красивите бижута винаги са подходящ подарък. Вие можете да изберете сребърни или златни накити, като подарък за сватба на ваши близки, приятели и роднини. Имате голям избор от предложения, така че няма да се затрудните. Бъдете оригинални и изберете бижу с инициалите на младоженците, за да заблестите с креативност и в крайна сметка да направите добро впечатление.

Подарък за сватба Бижута

19 – Битови уреди

Имайте предвид, че младоженците имат нужда от подкрепа, така че сватбеният подарък, може да бъде нещо полезно. Така например, може да купите битови уреди, като например телевизор, хладилник, прахосмукачка или перална машина. Тази техника ще бъде верен помощник в живота на младото семейство. Естествено, трябва да подходите с вкус и да изберете качествени уреди.

Битови уреди подарък за сватба

18 – Подарете почивка за сватбата

Меденият месец може да излезе скъпо на влюбената двойка. Това е достатъчна причина да отделите от вашите средства, за да платите почивката на младоженците. Разбира се, би било добре да се насочите към някоя атрактивна дестинация, която ще донесе усмивки по лицата на двете гълъбчета. Ако можете да си позволите плащане на екскурзия в чужбина, ще бъде добре.

Подарък за сватба - почивка за двама

17 – Домакински съдове за хранене

Домакинските съдове са класически подарък за сватба. Те не са много скъпи, а в същото време ще бъдат изключително полезни за новия дом на двойката. Все пак всеки има нужда от прибори за хранене, чинии, чаши, кани и прочие. Тези съдове за хранене няма да бръкнат дълбоко в джоба ви и можете да ги намерите в повечето търговски обекти или пък да ги поръчате от онлайн магазин.

Домакински съдове за хранене - сватбен подарък

16 – Хубави книги

Вън от всякакво съмнение е, че хубавите книги, са неизменна част от живота на всеки човек. Вие можете да се погрижите за библиотеката на младоженците, като изберете класики, които всеки човек трябва да има. Тук също не е необходимо да се изхвърляте с големи суми, защото книгите се продават на сравнително достъпни цени. Този подарък ще бъде приет радушно от влюбените.

Хубави книги за сватбен подарък

15 – Инструменти

Започвайки нов живот, всяко семейство има нужда от инструменти, за да ремонтира дома си. Вие можете да изберете най-различни комплекти инструменти, които са наистина ценни. Този подарък е подходящ за мъжа в семейството, тъй като от него се очаква да се занимава с домашните ремонти. Е, не бива да забравяйте да дарите нещо и на съпругата, за да не остане разочарована.

Инструменти за дома сватбен подарък

14 – Романтична вечеря в ресторант

Шумната сватба е отминала, а двойката иска да се усамоти. Защо да не им спретнете една хубава изненада и да им резервирате маса в хубав ресторант, където да прекарат една невероятна романтична вечер заедно. Тук е много важно да подберете място, което ще донесе истинска наслада на влюбените. Обслужването трябва да бъде на ниво и да се предлага вкусна храна.

Подарък романтична вечеря

13 – Билети за концерт

Мъжът и жената в семейството винаги имат любими музикални изпълнители и групи. Вие можете да им поднесете чудесен подарък, ако им закупите билети за концерт. При положение че не знаете, каква музика слуша двойката, просто ги попитайте. Направете проверка за предстоящ концерт и им поръчайте ценните пропуски за вход. Така по всяка вероятност ще ги зарадвате.

Билети за концерт подарък

12 – Изненадайте ги с пиро шоу

По случай сватбата можете да подарите красиво шоу с фойерверки. Тази изненада ще бъде много приятна и ще се помни дълго време. Една добра заря ще зарадва не само младоженеца и булката, но и всички присъстващи на сватбата. Да, може би хубавото пиро шоу ще ви излезе повечко пари, но пък емоцията от фойерверките е много силна, както ще се уверите, след като видите резултата.

Сватбено пиро шоу подарък

11 – Вкусна торта

Понякога не е нужно да харчите големи суми за сватбен подарък. Една вкусна торта ще допълни сладостта от съюза на влюбените и ще ги накара да ви споменават с добро. Тук също можете да подходите креативно, като изпишете имената на двойката и закупите атрактивни свещички. Тортата може да изглежда евтин подарък, но пък не подценявайте силата му в никакъв случай.

Сватбена торта подарък

10 – Автомобил

Не всеки може да си позволи да купи автомобил като сватбен подарък, но пък ако разполагате със средства и можете да отделите от тях, то тогава леката кола е правилното решение. Влюбената двойка ще има нужда от превозно средство, с което да се придвижва навсякъде, без никакви препятствия. Ако младоженците ви са легнали на сърцето, защо да не им поднесете автомобил.

Подарък автомобил за сватба

9 – Обиколка с яхта

Ако изберете обиколка с яхта за сватбен подарък, няма да съжалявате. Разходката с яхта може да бъде наистина много романтична, което ще подсили чувствата на влюбените. Разбира се, това може да се съчетае и с почивка на морето, за да имате още по-добър резултат. Да, вероятно ще трябва да платите по-голяма сума, но има ли по-важно от щастието на любимите ви хора?

Подарък обиколка с яхта
experience.bg

8 – Шофьорски курсове

В случай че младоженецът или булката нямат шофьорска книжка, не е проблем да им подарите шофьорски курс, с който да придобият документ за правоспособност. Този подарък няма да ви излезе повече от 1000 лева и в същото време е много полезен. Бъдете сигурни, че ще получите добри отзиви за избора си, когато мъжът или жената, искат да се научат да карат автомобил.

Подаръчен ваучер шофьорски курсове

7 – Бънджи скокове

Ако младоженците харесват високия адреналин и си падат по нестандартните неща, то тогава един скок с бънджи ще ги зарадва. Това е добър подарък, но не за всеки. Ето защо, преди да подарите подобно изживяване, по-добре се уверете, че двойката ще одобри такава авантюра. Ако пък влюбените вече са скачали с бънджи, можете да пристъпите към алтернативата – скок с парашут.

Сватбен подарък скок с бънджи

6 – Произведение на изкуството

Хубавата авторска картина ще бъде оценена високо. Това е страхотен сватбен подарък, който повечето хора могат да си позволят. Картината ще краси дома на двойката и ще напомня за вашия жест. Вие можете да прецените, какви пари да отделите за произведение на изкуството, но гледайте да не търсите най-евтиното. Все пак, картината трябва да бъде оригинална и хубава.

Сватбен подарък картина

5 – Халати за двамата

За да сте практични и да минете евтино, може да изберете комплект халат за сватбен подарък. Вие дори можете да поръчате халати, на които са изписани инициалите на младоженците. В комбинация с едни хубави чехли, това се превръща в полезен подарък за дома, който двамата да използват. В същото време комплект халати няма да ви струва скъпо, което е добра новина.

4 – Отлежало бренди или вино

Ценителите на хубавите питиета със сигурност биха одобрили бутилка отлежало бренди или вино. Разбира се, трябва да посетите магазин за колекционерски алкохол, така че да изберете най-добрата напитка. Понякога този подарък може да ви излезе скъпичко, макар че романтичната нотка на подобен дар, е много голяма. Ако обаче семейството не пие, потърсете алтернатива.

Подарък за сватба отлежало вино

3 – Компютър или мобилен телефон

Един добър лаптоп или последен модел мобилен телефон, няма начин да не допадне на младоженците. Тази техника се използва масово в наши дни, тъй че ще бъде добра изненада. Преди да подарите компютър или мобилен телефон, е необходимо да се уверите, че влюбените вече нямат тази техника. Друго интересно хрумване може да бъде новата конзола на PlayStation.

Подарък за сватба компютър, лаптоп и телефон

2 – Подарък под формата на КЕШ

Парите никога не стигат и това не е тайна. Новото семейство ще има нужда от средства, за да върви с гордо вдигната глава в живота. Ето защо, не е срамно да подарите пари, когато дойде сватбеният ден. Финансовата помощ може да бъде безценна за мнозина и не си мислете, че ще има обидени. Разбира се, може да прибавите и някой хубав сувенир като спестовна касичка.

Подарък пари за сватба

1 – Водещ на сватба

За да превърнете сватбения ден, в нещо много специално, можете да подарите водещ на сватба. Този комик и специалист ще направи чудеса, за да донесе ведрото настроение на церемонията. Подарявайки сватбен водещ, ще направите добра услуга на младоженците, които искат да запомнят този ден с много топлина и любов. Това е и причината да ви предложим този чуден дар.

Сватбен водещ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *