Топ 10 ресторанта в София за празнуване на сватба

Топ 10 ресторанта в София за празнуване на сватба

Изборът на ресторант за сватбеното тържество може да се окаже много трудна задача. Повечето младоженци отделят часове, та дори дни, за да издирят подходящо място за сватбата им. Това ни провокира да напишем тази статия, в която ще предложим 10 ресторанта, в които да отбележите това важно събитие в живота ви. Прочетете по-долу, за да не се бавите с избора си на ресторант.

10 – Ресторант Ниагара

Ресторантът се намира на ул. Дойран в столицата и ще отговори на изискванията ви за провеждане на сватба. Великолепната декорация, майсторите – готвачи, музиката и цялата обстановка, е наистина предразполагаща за по-красивото и романтично тържество. Това е и причината да поставим ресторанта в нашата класация, тъй като обслужването заслужава само суперлативи.

Ресторант Ниагара

9 – София Хотел Акорд

Хотелът е разположен на ул. Владимир Вазов 17 и Баба Вида 1 и предлага прекрасна сватбена зала, от която дъха спира. Към днешна дата на това място са се провели множество сватби и всички присъстващи са останали доволни от атмосферата. Ресторантът на София Хотел Акорд е проектиран, за да приема сватбени тържества, а капацитета му 140 души.

София Хотел Акорд

8 – Зала 2020 при малкото НДК

Ако търсите подходящо място за сватба си, то тогава не подминавайте „Зала 2020“ при малкото НДК. Тази зала побира до 230 гости и е много уютна. Тържеството ви ще премине, без никакви проблеми, тъй като залата разполага с всичко необходимо за доброто ви настроение. На мястото са проведени много сватби и до този момент няма недоволни. Ето защо го включваме в списъка.

Зала 2020 при малкото НДК

7 – Комплекс Монтесито

Комплекс „Монтесито“ се намира на бул. Цариградско шосе 357 и предоставя, сватбена зала за 200 гости. Ресторантът е с отваряем покрив и побира 300 души. Това е едно от най-добрите места за провеждане на сватби, защото радва окото със страхотно меню, добър персонал, майстори в кухнята и модерно оборудване. Тук мечтите на младоженците се сбъдват, както всеки ще се увери.

Комплекс Монтесито

6 – Хотел Хилтън

По-претенциозните младоженци, могат да изберат ресторанта на хотел „Хилтън“, който ще ги зарадва със 160 места и много екстри и удобства. Сватбената зала е уютна и комфортна, а персоналът работи, без никакви забележки. Хотел Хилтън в София приспада към по-високия ценови клас, но пък за сметка на това, младоженците със сигурност ще останат доволни от него.

Хотел Хилтън

5 – Ресторант Москва

Това е ресторантът, който се намира на партера на Парк Хотел Москва и ще допринесе за вашата страхотна сватба със залите си, които побират до 300 души. Естествено, този ресторант предлага луксозна обстановка, вкусни храни и обслужване на най-високо ниво. До момента в ресторанта са се провеждали множество сватби и всички те, са отговорили на очакванията на клиентите.

Ресторант Москва

4 – Хотел Рамада

В ресторанта на хотел Рамада се провеждат сватбени тържества, като се предлагат над 400 седящи места за посетителите. Организацията е на най-високо равнище, така че няма да съжалявате, ако изберете това място. До момента ресторантът е приел много сватби и всички те са преминали успешно. Това е и причината да посочим бившия „Дедеман“ като алтернатива за празнуващите.

Хотел Рамада

3 – София Хотел Балкан

София Хотел Балкан, е бившият „Шератон“, който е известен на повечето столичани. В наши дни ресторантът на хотела се превърна в едно от най-добрите места за провеждане на сватби и побира от 100 до 350 посетители. Разбира се, това място очарова с вкусна храна, отбрани напитки и обучен персонал. Ресторантът радва окото с модерно обзавеждане и много приятна атмосфера.

София Хотел Балкан

2 – Ресторант „Лаура“ при НДК

При положение че искате да поканите повече от 300 гости на сватбата си, то тогава ресторант „Лаура“ при НДК в София, е правилното решение за вас. Мястото е предпочетено от немалко младоженци, тъй като впечатлява с комфорт, безупречен персонал и разнообразно меню. Този ресторант е един от любимите на столичани, тъй като им осигурява уют и много забавления.

Ресторант „Лаура“ при НДК

1 – Гранд Хотел София

Ресторантът в Гранд Хотел София е добро решение за по-големи сватби. В него могат да се съберат 160 гости, които ще получат висококачествено обслужване от интелигентен персонал. Мнозина вече се възползваха от услугите на хотела и останаха доволни. Това се дължи най-вече на перфектната организация, богатото меню на храни и напитки и предразполагащата атмосфера.

Гранд Хотел София

Обобщителни думи

Разбира се, това не са единствените ресторанти за празнуване на сватба в София. Избрахме точно тези хотели, заведения и зали, защото те ще отговорят на вкусовете и на най-взискателните клиенти. Естествено, не бива да пропускате възможността да повикате нашия сватбен водещ, с чиято помощ тържеството ще ви остави само приятни спомени. А сега пожелаваме на всички младоженци да бъдат здрави, да се обичат и щастието да ги съпътства през целия им живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *